Simonfortællinger

Er et engageret bud på ”Det som gør Simon glad” trods alder, hårtab og snarlig pensionering. Det er fortællekunst og musik som dyrker livsglæden og sætter drømmene fri - en oplevelse som skaber eftertanke, samtale og fortællelyst.

Simonfortællinger handler om at være mand og senior på godt 60 år, hvor efterløn og pension er en realistisk mulighed. Simon ser fremad selv om meget i hans liv er afhængigt af det som var og som skete før.
"Det grå guld" har man kaldt den generation, som  fylder alt for meget i befolkningsstatistikken. Andre taler om "ældrebyrden" – for hvem skal betale pensionerne og den ældrepleje som bliver mere og mere omkostningstung, jo flere ældre vi bliver.
Simonfortællinger er skabt i en dialog om udfordringer og muligheder i det liv som vi lever nu "på livets yderste bænk" – det handler om livets her og nu – det handler om min historie, din historie og vores historie. Om at turde se livet i øjnene og fortælle sin personlige livshistorie for andre. Om at blive klogere på livet. Og om at finde veje i livet, som gør livet større og skønnere at leve.

Medvirkende:

Jens Peter Madsen, 67 år, fortæller og tidligere seminarielektor, fortæller Simons historier.
Carl Erik Lundgaard, 69 år, fortæller og musiker spiller musikken og synger.

Et 10 minutters kig ind i Simonfortællingers stemning og univers - God fornøjelse !

Forestillingen præsenteres også i en brochure - udskriv det her
Godkendt som opsøgende teater for voksne efter teaterlovens § 25